Tärkeä osa juhlia on monelle ennen varsinaista juhlaa tapahtuva laittautuminen. Juhla on aina jotakin sellaista, mihin halutaan todella panostaa – jotakin sellaista, mikä erottuu tavallisesta ja tylsästä arjesta. Oli syy juhlaan sitten kaste, häät, kihlajaiset tai vaikkapa pikkujoulu tai syntymäpäivä, halutaan juhlaan aina panostaa täysillä. On tavallista, että juhlatila laitetaan koreaksi vaikkapa partyking.fi:n tarjoamille koristeilla ja muilla juhlaan tarvittavilla välineillä. Pienetkin yksityiskohdat voivat olla juuri niitä, jotka saavat mielentilan hetkessä juhlatunnelmaan. Monelle on erittäin tärkeää myös kunnioittaa juhlaa näyttämällä itse mahdollisimman hyvältä. Naiset panostavat usein tapahtumaan paitsi upeilla vaatteilla, myös kauniisti laitetuilla hiuksilla sekä viimeisen päälle suditulla meikillä.

On kuitenkin helppo tuntea itsensä hyvin pieneksi, jos on aika suunnata tärkeään juhlaan, mutta juhlameikki ei vielä luonnistu. Ei kannata kuitenkaan lannistua. Vaikka meikkaaminen ei olisikaan sinulle kovinkaan tuttua touhua, ei tämä missään nimessä tarkoita sitä, että jäisit paitsi upeasta meikistä. Itse asiassa näyttävän juhlameikin tekeminen ei ole yhtään sen haastavampaa kuin aivan tavallisen arkimeikinkään! Etkö usko? Lue alta ohjeet helppoon ja klassisen näyttävään juhlameikkiin, joka hoituu minuuteissa.

Helppo ja näyttävä juhlameikki: näin se hoituu

1. Panosta pohjaan

Kun lähdetään luomaan upeaa taideteosta, on tärkeä pitää huoli siitä, että canvas on puhdas. Tässä tapauksessa tämä tarkoittaa sitä, että ennen varsinaiseen meikkaamiseen ryhtymistä sinun on puhdistettava kasvosi, kosteutettava ne ja levitettävä niille lopuksi ohut mutta tasainen kerros meikkivoidetta täydellisen kuulaan lookin luomiseksi. Viimeistele ohuella kerroksella puuteria, jotta saat kestävän lopputuloksen. Halutessasi voit muotoilla kasvojasi esimerkiksi kasvopuuterilla tai kimmeltävällä highlighterilla.

2. Huulet ovat illan tähti

Juhlameikissäkin kannattaa muistaa, että vähemmän on enemmän. Ei siis kannata yrittää likaa, vaan sen sijaan valita kasvoissasi yksi kohokohta, johon haluat kaiken huomion kiinnittyvän. Tässä meikkiohjeessa keskitymme huuliin. Kuori huulet ensin kevyesti kostealla hammasharjalla ja kostuta huulirasvalla. Rajaa huulet tämän jälkeen punaisella rajauskynällä ja väritä huulet punaisella mattapunalla. Mattalook on ajattoman tyylikäs ja punainen on sävy, joka sopii taatusti jokaisella naiselle.

3. Tähtisilmät

Kun meikissä ollaan panostettu huuliin, voi silmämeikin jättää maltillisemmaksi: ripsiväri ja halutessasi tekoripset riittävät.