Julisteet tuovat meikkaustilaan pisteen I:n päälle! Etenkin kehystetyillä julisteilla on mahdollista luoda meikkaustilaan pientä luksusta pikkurahalla.

Mistä julisteet meikkaustilaan?

Julisteet meikkaustilaan on erittäin helppo tilata Gallerix-nimisestä verkkokaupasta. Gallerixin julisteiden avulla voit luoda meikkinurkkaukseesi haluamasi tunnelman valitsemalla julisteeseen esimerkiksi rauhallisen luonnonkauniin maiseman, upean panoraaman tai elävää, abstraktia taidetta. Gallerix on erikoistunut seuraamaan taiteen ja sisustussuunnittelun viimeisimpiä trendejä, joten tällä sivustolla on helppo inspiroitua sekä löytää alan uusimpia trendejä. Toimitukset onnistuvat Gallerixilta nopeasti ja sujuvasti, joten et joudu edes odottamaan uusien julisteidesi toimitusta kovin kauaa, kun sisustuskärpänen iskee toden teolla! Upeat edulliset julisteet on helppo päivittää tyylimuutoksissa! Näin meikkaustilasi pysyy aina ajan tasalla sisustustyylisi muuttuessa, eivätkä muutokset maksa kovin paljoa.

Julistetärppejä

Gallerix on pullollaan toinen toistaan upeampia meikkaustilaan sopivia julisteita. Päätimme kuitenkin nostaa tässä esiin muutaman erityisen upean mutta keskenään täysin erilaisen julistetärpin inspiroimaan sinua meikkaustilasi suunnittelussa ja sisustamisessa.

Upea Homalomena-juliste tuo meikkaustilaan rauhallista kasvitieteellistä ja abstraktia tunnelmaa. Tämän julisteen vihreä Homalomena-niminen kasvi ja rauhallinen taustaväri luovat meikkaustilaan rauhallista tunnelmaa. Jos tunnet itsesi hieman epävarmaksi meikkikokeilujesi kanssa, saatat kaivata meikkaustilaasi rauhoittavaa tunnelmaa, jolloin juuri tämä juliste voi olla nappivalinta. Ei ole suinkaan sattumaa, että esimerkiksi leikkaussalit ovat yleensä vihreitä. Jos vihreä väri auttaa kirurgia keskittymään haastavaan leikkaukseen, niin mitä se tekeekään meikkaustilassasi!

Jos haluat tilaasi hieman räväkämpää ja värikkäämpää tunnelmaa mutta pidät silti kukista, voi Flower Garden Kaukenhof -juliste olla tässä tapauksessa sopiva juliste meikkaustilaasi. Tämä juliste henkii hollantilaista kukkaistunnelmaa, sillä julisteeseen on kuvattu kauniita keltaisia tulppaaneja hiekanvärisellä taustalla. Keltaista väriä pidetään piristävänä vaihtoehtona, joten jos kaipaat meikkaustilaasi pientä piristystä, kannattaa harkita tätä julistetta.

Tekstijulisteet ovat myös oivallinen vaihtoehto meikkaustilaan. Niiden avulla voit nostaa esimerkiksi voimalauseesi esille näyttävälle paikalle tilan seinälle. Esimerkiksi Good Things Take Time on erittäin sopiva slogan meikkaustilan seinälle. Hyvän meikin tekeminen kun ei tapahdu hetkessä, vaan vaatii niin aikaa kuin kärsivällisyyttäkin. Kunniapaikalla seinällä tämä juliste muistuttaa sinua olemaan kärsivällinen meikkikokeilujesi kanssa.