Oletko sekä intohimoinen meikkaaja että kissaihminen henkeen ja vereen – sellainen hullu kissanainen, jolle kissat ovat elämän suola? Jos vastasit kyllä, saatat tietää tunteen, kun haluaisit keskittyä tärkeän meikin tekoon mutta kissasi on eri mieltä ja janoaa huomiotasi. Jaloissa pyörivästä ja kehräävästä kissasta voisikin vielä selvitä, mutta entäs sitten, kun kissa tai pari innokasta kissaa hyppääkin päällesi tarkastelemaan meikkauksen eri vaiheita hieman lähempää? Tällaisessa tilanteessa on helpottavaa, kun kotoa löytyy laadukkaita raapimispuita ja kiipeilytelineitä, jotka pitävät kissasi aktiivisina silloin, kun haluat itse keskittyä kaikessa rauhassa meikkaamiseen. Lisäksi voit keskittyä meikkaamiseen hyvällä omallatunnolla tietäessäsi, että kissallasi on kaikki hyvin, vaikket juuri nyt ehdikään siihen keskittyä.

Mistä aktivointituotteet kissoille?

Löydät kissojen raapimispuut ja kiipeilytelineet sekä muut aktivointituotteet helposti Zoo.fi-verkkokaupasta. Voit selata näppärästi erilaisia raapimispuita ja kiipeilytelineitä Zoon helppokäyttöisten filttereiden avulla. Lajittelemalla tuotteet esimerkiksi siten, että suosituimmat tuotteet näkyvät hakutulosten kärjessä, näet millaisia tuotteita muut Zoon asiakkaat ovat suosineet. Voit löytää näiden tuotteiden joukosta helmiä, sillä kissaihmiset yleensä kyllä tietävät, mistä kissat tykkäävät! Jos haluat ilahduttaa kissaasi, mutta budjettisi on juuri nyt kovin tiukka, kannattaa valita hakutulosten lajittelun periaatteeksi edullisin hinta ensin. Voit näin tehdä nopeasti ja helposti erityisen edullisia löytöjä!

Anna kissasi olla oman elämänsä tiikeri

Kissa nauttii kiipeilystä ja viihtyy korkeissa paikoissa. Lajityypillisen toiminnan toteuttaminen onkin yksi kissan hyvinvoinnin ehdoista. Kannattaa siis tutustua myös erityisen korkeisiin raapimiskalusteisiin ja kiipeilypuihin, jotka tarjoavat kissoillesi aivan erityisiä haasteita. Jos kotisi on pieni, eivätkä suuret kiipeilykalusteet oikein tahdo sinne mahtua, kannattaa hyödyntää kodin seinät, mahdollinen piha tai ulkoterassi tai lasitettu parveke. Jopa lasittamattomasta parvekkeesta voi saada rakennettua kissoille turvallisen ja mukavan keitaan, kunhan parvekkeen vain verkottaa riittävän tiiviisti.

Kodin seinille on mahdollista kiinnittää erilaisia kiipeilytasoja, joissa kissa viihtyy tunnista toiseen ja saat itsellesi kaipaamaasi meikkausrauhaa. Pihalle tai pihaterassille syntyy melko helposti kissojen oma tarha, kissacatio, jos vain vasara ja muut työkalut pysyvät edes jotenkin hyppysissä. Erilaiset raapimispuut ja kiipeilytelineet palvelevat erittäin hyvin myös catiossa! Lasitetulle parvekkeelle on myös erityisen helppo luoda kissalle ympäristö, jossa se saa toteuttaa lajityypillistä käyttäytymistään ja olla oman elämänsä tiikeri. Näin citykissa voi viettää mukavaa ja aktiivista elämää eikä sen omistajankaan tarvitse tuntea huonoa omatuntoa omista harrastuksistaan!