Syksy on taas saapunut ja se tuo omat haasteensa kauneudenhoitoon. Kylmentynyt ilma kiristää ja kuivattaa nopeasti ihoa, joten kosmetiikka on syytä päivittää ajan tasalle. Syksyllä on hyvä kiinnittää huomiota ihon hoitamiseen ja kosteuttamiseen. Meikkaamista on myös hyvä vähentää, sillä meikkaaminen rasittaa aina ihoa. Yksi syksyn odotetuimmista uutuuksista on kasvosuihke, ja esimerkiksi Moi Forest on tuonut markkinoille uuden Rain mist -kasvosuihkeensa. On totta, että Moi Forestin tuotteet ovat monien vaikuttajien, bloggaajien ja muuten vaan kauneudenhoidosta kiinnostuneiden suosikkeja. Odotukset ovat siis ehdottomasti korkealla tämän kasvosuihkeen osalta. Kasvosuihke kosteuttaa ihoa, rauhoittaa stressaantunutta ihoa ja uudistaa sitä. Voit käyttää sitä aamuin illoin.

Kun iho on hoidetun näköinen, myös kaikki vaatteet näyttävät paremmilta. Et välttämättä tarvitse juurikaan meikkiä, kun pidät ihostasi hyvää huolta. Voit lähteä kaupungille rennossa ponnarissa, jopa täysin meikittömänä ja upea, laadukas neulemekko ylläsi. Niin neulemekko kuin kaikki muutkin syksyn vaateuutuudet saat tietysti kätevästä NA-KD:n verkkokaupasta. Älä siis unohda tutustua syksyn vaateuutuuksiin, vaan pistä nekin tilaukseen samalla, kun hankit uusia kosmetiikkatuotteita.

Syksyllä panostetaan huuliin

Syksy 2023 tuo markkinoille valtavasti huulipunia, huulikiiltoja, huulinaamioita ja paljon muutakin huulten hoitoon liittyvää. Huulipunan tai -kiillon ei tarvitse olla mitenkään kovin näkyvä, vaan syksyllä suositaan myös beigejä ja valkoisia värejä, jotka tuovat kasvoille melkeinpä meikittömän lookin, joka kuitenkin on huoliteltu. Jos et ole ennen kokeillut niin sanottuja nuden sävyjä, niin nyt on viimeistään sen aika. Huomaat taatusti, että tällainen meikitön ilme sopii myös sinulle. Se onkin tämän syksyn hitti, joten jokaisen olisi hyvä kokeilla sitä edes kerran. Niille, jotka eivät pidä meikittömästä ilmeestä, sopivat näyttävät sävyt ja kirkas ilme. Onneksi moni merkki on tuonut markkinoille myös uusia punaisen ja violetin sävyjä. Ne ovat upeita ja saavat sinut hehkumaan. Muista kuitenkin kiinnittää huomiota huuliin, sillä huulet huomataan tänä syksynä. Huulet ja ihonhoito ovat niitä kaikkein tärkeimpiä asioita, joihin sinunkin kannattaa panostaa erityisen paljon tällä syyskaudella.