Oletko sinäkin kiinnostunut puhtaasta ja myrkyttömästä maapallosta? Haluatko olla mukana ehkäisemässä maailmanlaajuista ilmastonmuutosta, johon jokainen meistä voi vaikuttaa? Valitse siis eettinen, luonnonvarojen hupenemista estävä ja kiertotalouden kasvua edistävä luonnonmukainen kosmetiikka!

Kukkia, perhosia, aitoa luontoa – ihastuttavissa tapeteissa

Oletko jo tutustunut verkossa toimivaan Kotitapetti.fi sivustoon? Hiveleekö mieltäsi kaunis luonto ja romanttiset kukkatapetit? Ruusut, dahliat, värikkäät luonnonkukat ja ihastuttavat kukkayhdistelmät – niistä on parhaat tapetit tehty!

Jokainen luonnonmukaista ja eläinystävällistä kosmetiikkaa arvostava haluaa nähdä kauneutta myös kotonaan. Tiesitkö, että yksi parhaimmista tavoista kertoa omista arvoistasi ystävillesi on tehdä se kukkatapettien avulla. Aisteja hellivät, rauhallisuutta ja kauneutta viestivät kukkatapetit luovat kodistasi paikan, jossa on helppo viihtyä. Miten helppoa onkaan unelmoida tulevasta keväästä ja kesästä silloin, kun laadukkaat kukkatapetit erottuvat tyylikkäinä seinilläsi! Kotitapetti.fi nettimyymälä tarjoaa sinulle maksuttoman kotiinkuljetuksen ja hintatakuun, joten ei muuta kuin tutustumaan asiaan paremmin verkossa!

Minkälaista on luonnonmukainen kosmetiikka?

Luonnonmukainen kosmetiikka on tarkkaan testattua, vain parhaista kasvipohjaisista raaka-aineista valmistettua ja ei milloinkaan eläinkokeilla testattua kosmetiikkaa. Käyttäessäsi luonnonmukaista kosmetiikkaa olet rakentamassa parempaa yhteiskuntaa sekä nykyiselle että tuleville sukupolville.

Luonnonmukainen kosmetiikka hoitaa ihoasi hellästi ilman turhia väri- tai lisäaineita. Luonnonmukaisessa kosmetiikassa sallittuja eläinpohjaisia raaka-aineita ovat ainoastaan lanoliini eli lampaanvillarasva ja mehiläisvaha. Lanoliini sopii esimerkiksi kuivalle iholle, pieniin haavoihin ja rohtuneille huulille. Mehiläisvahaa käytetään ihonhoitotuotteissa myös useimmiten kuivan ihon ja rohtuneiden huulien hoitoon.

  • Toimi kannustavana esimerkkinä

Useimmiten luonnonmukaisen kosmetiikan käyttäjien kuulee sanottavan, että haluaa olla esimerkkinä puhtaasta tulevaisuudesta puhuttaessa. Jokainen voi omalta osaltaan edistää omaa, kanssaihmisten, eläinten ja ilmaston hyvinvointia. Tiesitkö, että luonnonmukainen kosmetiikkavaihto on aina se kaikkein turvallisin, sillä kosmetiikan raaka-aineiden alkuperä pystytään aina jäljittämään. Rakastathan siis ihoasi, kynsiäsi ja hiuksiasi, joten helli niitä luonnonmukaisilla, aidoilla kosmetiikkatuotteilla!